WERKEN BIJ ARCADE

Over Arcade

Sinds onze oprichting in 2006 als bouwkundig adviesbureau spelen wij in op het managen van grote bouwprojecten in heel Nederland en Duitsland. Wij zijn Arcade. Wij zijn bouwkundige specialisten. Maar we zijn zo veel meer dan dat alleen. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers in het gehele bouwproces. 

Arcade geeft richting aan projectmanagement, kostenmanagement en bouwmanagement. 

Onze visie - Samen bouwen aan succes

Samen werken wij er iedere dag aan onze opdrachtgevers tevreden te houden. Bouwen en ontwikkelen is inspelen op de wensen en behoeften van de opdrachtgever, door goed te luisteren en door actief en creatief mee te denken. Dit met respect voor ieders belang om zo tot de beste oplossingen te komen.

Arend Koers opent het event

Onze cultuur

Hoe doen we dat dag in dag uit? Door te zorgen dat onze mensen doen waar ze goed in zijn en hun passies kunnen volgen. Arcade zorgt voor een prettige werksfeer waarin iedereen de ruimte krijgt zichzelf te ontwikkelen. Alleen dan kun je als organisatie verder groeien. Wanneer je doet waar je goed in bent, dan komt het werk vanzelf. 

Wil jij werken in een team van collega’s met passie voor hun vak? En samen zorgen voor de mooiste bouwrealisaties? Top, dan zoeken wij jou!

Bekijk hieronder de openstaande vacatures.

Openstaande vacatures

Projectmanager bouw

Calculator bouw