Ben jij de BOUWTOPPER die wij zoeken!?

VACATURE PROJECTMANAGER BOUW

BOUWTOPPER GEZOCHT

Ben jij op zoek naar een volgende uitdaging? Heb jij al ervaring als projectmanager?
En wil je werken aan diverse nationale als internationale projecten? Top, dan zoeken wij jou!

Bij Arcade werken we het liefst samen met mensen die passie hebben voor hun vak. Samen doen we waar we goed in zijn om tot de mooiste realisaties te komen. Zo bestaat Arcade uit projectmanagers, kostendeskundigen, marketeers en tekenaars.

Met dit team van vakidioten werken we dagelijks aan diverse prestigieuze projecten. Plezier in je werk hebben staat bij ons hoog in het vaandel. En of je net van school komt of al een tijdje meedraait, bij ons is iedereen gelijk. 

Hier herken jij jezelf in

Jij bent gemotiveerd, gedreven en een, zoals ze dat ook wel zeggen, vakidioot. Binnen deze functie wordt een beroep gedaan op jouw zelfstandigheid en kennis op het gebied van bouwprocessen en risicobeheersing. Omdat ieder gebouw, haar organisatie en oplossingen uniek zijn, lever je maatwerk. Jij stuurt aan waar nodig, draagt zorg voor de marktbenadering en bent verantwoordelijk voor de bewaking van de kwaliteit, kostenmanagement en planning.

Als projectmanager heb je interesse in het begeleiden van aanbestedingsprocessen, engineeringstrajecten en uitvoeringstrajecten (op bouwkundig en installatietechnisch gebied).

Dit zoek jij verder in een baan

Wat verwachten wij van jou

Tot slot

Ben jij de bouwtopper die wij zoeken? Met een juiste instelling en een beetje lef kom je bij ons een heel eind. Kun jij jezelf vinden in bovenstaande omschrijving en zie je het zitten om onze nieuwe collega te worden? Neem dan contact op door onderstaand contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak in te plannen.

Solliciteer direct

    Dit zoek jij verder in een baan - Arcade Bouw Consult