VACATURE CALCULATOR BOUW

Calculator bouw

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging? Heb jij al enige praktische ervaring als bouwkundige
en wil je werken aan mooie uitdagende nationale als internationale projecten? Top, dan zoeken wij jou!

Bij Arcade werken we samen met mensen die liefde en passie hebben voor hun vak. Samen doen we waar we goed in zijn om tot de mooiste bouwprojecten te komen. Zo bestaat Arcade uit projectmanagers, bouwmanagers, calculators, kostendeskundigen, marketeers en tekenaars.

Met ons team van vakidioten werken we dagelijks aan diverse prestigieuze projecten. Plezier in je werk hebben staat bij ons hoog in het vaandel. En of je net van school komt, veel praktische ervaring hebt opgedaan of al een tijdje meedraait, bij ons is iedereen gelijk. 

Wat houdt de functie in

Als calculator maak je zelfstandig kostenramingen en kostprijsbegrotingen van potentiële projecten in Nederland en Duitsland, die je op een heldere manier toelicht en onderbouwt. Hierbij gaan het om eigen ontwikkelingsprojecten, bouwteamprojecten en aanbestedingen. Je neemt actief deel aan interne projectteams en aan bouwteams, waarbij je de ene keer een ondersteunende rol hebt, maar je in voorkomend geval ook de regierol neemt. Je signaleert risico’s en mogelijke bezuinigingen en draagt (uitgewerkte) alternatieven aan. Op basis van jouw input is een economisch verantwoorde prijsvorming en projectuitvoering mogelijk. Je rapporteert aan de bouwprojectmanager en aan de projectteams waar je deel van uitmaakt.

Wat bieden wij jou

  • Een fulltimebaan met marktconform salaris
  • Een afwisselende baan, binnen een dynamisch team
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. gezamenlijke lunch, teamfeestjes/teamactiviteiten en vrijdagmiddagborrel)
  • Een fijne werkplek in vertrouwde omgeving
  • De gelegenheid jezelf verder te ontwikkelen
  • Heerlijke verse koffie op ieder moment van de dag
  • Interne opleiding tot kostendeskundige

Wat verwachten wij van jou

Tot slot

Ben jij de persoon die wij zoeken? Met een juiste instelling en een beetje lef kom je bij ons een heel eind. Kun jij jezelf vinden in bovenstaande omschrijving en zie je het zitten om onze nieuwe collega te worden? 
Neem dan contact op door onderstaand contactformulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak in te plannen.

Soliciteer direct

    Samen bouwen aan SUCCES