VACATURE CALCULATOR

Ben jij de BOUWTOPPER die wij zoeken!?

BOUWTOPPER GEZOCHT

Ben jij op zoek naar een volgende uitdaging? Heb jij al enige praktische ervaring als bouwkundige
en wil je werken aan mooie uitdagende nationale als internationale projecten? Top, dan zoeken wij jou!

Bij Arcade werken we het liefst samen met mensen die passie hebben voor hun vak. Samen doen we waar we goed in zijn om tot de mooiste realisaties te komen. Zo bestaat Arcade uit projectmanagers, calculatoren, kostendeskundigen, marketeers en tekenaars.

Met dit team van vakidioten werken we dagelijks aan diverse prestigieuze projecten. Plezier in je werk hebben staat bij ons hoog in het vaandel.

Hier herken jij jezelf in

Als calculator maak je zelfstandig kostenramingen en kostprijsbegrotingen van potentiële projecten in Nederland en Duitsland, die je op een heldere manier toelicht en onderbouwt. Hierbij gaat het om eigen ontwikkelingsprojecten, bouwteamprojecten en aanbestedingen. Je neemt actief deel aan interne projectteams en bouwteams, waarbij je de ene keer een ondersteunende rol hebt, maar je in voorkomend geval ook de regierol neemt. Je signaleert risico’s en mogelijke bezuinigingen en draagt (uitgewerkte) alternatieven aan. Op basis van jouw input is een economisch verantwoorde prijsvorming en projectuitvoering mogelijk. Je rapporteert aan de bouwprojectmanager en aan het projectteam waar je deel van uitmaakt.

Dit zoek jij verder in een baan

Wat verwachten wij van jou

Tot slot

Ben jij de bouwtopper die wij zoeken? Met een juiste instelling en een beetje lef kom je bij ons een heel eind. Kun jij jezelf vinden in bovenstaande omschrijving en zie je het zitten onze nieuwe collega te worden? Neem dan contact op door onderstaand contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak in te plannen.

Dit zoek jij verder in een baan - Arcade Bouw Consult

Solliciteer direct