Trainingsdag Teams, Sharepoint en Onedrive

Afgelopen maandag, 15 maart 2021, heeft Arcade een interne training gehad op het gebied van Teams, Sharepoint en Onedrive. Deze training werd geregeld door ExplainiT-Connect en gegeven door trainer Anne Franke Zwart. In deze training is onder anderen gekeken naar: de verhoudingen tussen de platformen, hoe je als bedrijf het beste uit bovengenoemde platformen kunt halen en hoe we veilig met onze data kunnen omgaan.

De training begon om 09.30 uur onder het genot van een stevige bak koffie en een goed humeur. Nadat de heer Zwart onze denkwijze/verhalen had aangehoord startte daadwerkelijk de training. Stap voor stap leidde hij ons door de verschillende platformen.

Voor ons was het erg interessant te zien/horen hoe wij als Arcade onze bestanden beter/veiliger met externe personen kunnen delen. Ook heeft de heer Zwart ons geadviseerd één persoon binnen de organisatie verantwoordelijk te stellen dit om, eens in de zoveel tijd, te checken welke bestanden met derden worden gedeeld. Zo houd je beter inzicht in welke bestanden van Arcade met derden worden gedeeld en welke bestanden met derden beëindigd dienen te worden om welke reden dan ook.

Na een lange dag vol interessante onderwerpen en diverse vragen te hebben gesteld weet Arcade zich nog beter te positioneren binnen de platformen: SharePoint, Teams en OneDrive. In de toekomst zullen wij veel van zijn kennis gaan gebruiken. Wij willen daarom ook, namens ons gehele Arcade-team, Anne Franke Zwart danken voor het overbrengen van zijn visie en denkwijze.

Last but not least het gehele team heeft het certificaat behaald.

Certificaat Office 365 training - Arcade Bouw Consult-min