Terugblik – Queen & King of The Court Utrecht 2022

Queen & King of The Court Utrecht 2022 - Terugblik Arcade

Ook dit jaar was Arcade weer van de partij tijdens de jaarlijkse European Finals Queen & King of The Court in Utrecht. 

Topsport To The Max

Aan topsport geen gemis. Tijdens Queen & King of The Court vliegen de ballen je om de oren. Met de diverse strikes en blocks was het weer een groot spektakel. Door het constant wisselen van de teams is het een enorm dynamisch spel. Dit spel en Arcade hebben een ding gemeen: de drive te strijden naar succes.

Zondagavond was het dan eindelijk zover, de finales. Uiteindelijk wisten Mol & Sørum (uit Noorwegen) de titel: King of The Court en bij de dames Borger & Laboureur (uit Duitsland) de titel: Queen of The Court in ontvangst te nemen. 

Samen succes vieren

Samen succes vieren, dat is waar Arcade voor staat. Zo waren we donderdagavond uitgenodigd als VIP in de Skybox van Stefan Boermans en hadden we vrijdag- en zondagavond onze eigen Arcade Skybox. Vrijdagavond met de genodigden architectenbureau Abels & Partners uit Amsterdam en zondagavond verwelkomden wij een aantal vrijwilligers van de Omni vereniging Paal12 te Oldenzaal. Zij hebben net als wij genoten van het internationale volleybalspektakel. Samen de mooie momenten beleven, daar draait het om binnen Arcade!

Entertainment

Muziek, licht en spots aan!
Ook dit jaar kon het entertainment niet achterblijven. Van diverse DJ’s, dansgroepen, trompetspelers tot aan complete bands. Alles kwam voorbij in 4 dagen Queen & King of The Court. De muziek van de DJ’s in combinatie met de enthousiaste presentatoren zweepten de arena tot ongekende hoogtes.

Bekijk hieronder de terugblik van Queen & King of The Court 2022 in samenwerking met LuFire Productions