Terugblik bijeenkomst Oldenzaalse Proaters

Oldenzaalse Proaters X Arcade Bouw Consult

Afgelopen donderdag organiseerde Arcade de bijeenkomst voor de Oldenzaalse Proaters | Samen bouwen aan succes. Met sprekers als Stefan Boermans en Arcade Bouwkwaliteit was het een inspirerende avond.

Arcade Bouw Consult

Als lid van de Oldenzaalse Proaters verwelkomde Arend alle aanwezige leden. Als bouwkundig adviesbureau is Arcade Bouw Consult al jarenlang dé specialist in project-, kosten- en bouwmanagement.

Arcade-Bouw-Consult-logo-png
Oldenzaalse Proaters bijeenkomst Arend Koers - Arcade Bouw Consult

Stefan Boermans

Stefan, als topsporter, weet precies hoe hij mensen kan inspireren. De Proaters hingen aan zijn lippen, vooral hoe hij de weg naar de Olympische Spelen bewandeld. Na afloop werd zelfs al geopperd om met de Oldenzaalse Proaters naar de Olympische Spelen in Parijs te gaan. 

Arcade Bouwkwaliteit

Martin heeft de Oldenzaalse Proaters een introductie gegeven van de aankomende grote veranderingen in de bouwwereld. De wet kwaliteitsborging gaat hoogst waarschijnlijk op 1 januari 2023 in. Martin heeft toegelicht wat Arcade Bouwkwaliteit hierin kan betekenen. De interactie met Proaters kwam goed op gang en er werden vele vragen gesteld. 

Arcade_Bouwkwaliteit_Logo