Sportief en maatschappelijk betrokken

Sportief en maatschappelijk betrokken

Door sportief en maatschappelijk betrokken te zijn zorgt Arcade Bouw Consult voor evenwicht in bedrijf en regio.

Arcade hoofdsponsor van Arcade Pollux

Arcade Pollux is een Volleybalvereniging in Oldenzaal, voorheen genaamd Arke Pollux. Stampvolle tribunes waren geen uitzondering in de hoogtijdagen van volleybalvereniging Arke Pollux.

Dat beeld behoort al weer enige tijd tot het verleden. De club krabbelt na moeilijke tijden weer overeind mede door het binnenhalen van Arcade Bouw Consult als hoofdsponsor. Zo wordt de naam Arke Pollux omgetoverd naar Arcade Pollux en gloeit er weer vertrouwen in de club.

Arcade Bouw Consult zal de club de komende drie jaar financieel ondersteunen. Arcade gaat het om de volleybal en de beleving daarin in Oldenzaal en dat Arcade Pollux weer voor de dag kan komen in Twente.

Beach volleybal logo - Arcade Bouw Consult

Arcade hoofdsponsor beachvolleyballer Stefan Boermans

Sinds begin 2020 is Arcade Bouw Consult de hoofdsponsor van Twentse beachvolleyballer Stefan Boermans uit Borne. Dankzij de financiële steun en het vertrouwen van Arcade kan hij zich volledig focussen op zijn sportieve ambities. Met als doel: de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, aldus Stefan.

De 26 jarige tukker, 2.04m lang en blokkeerder bij Beach Team Nederland heeft in de afgelopen
3 jaar ongekend veel succes behaald op het zand. Zo werd hij in zijn 1e jaar MVP -Rookie of the Year- van de Eredivisie Beach Tour, het jaar erop 4x Eredivisie goud met als hoogtepunt een gouden medaille op de World Tour in Montpellier, Frankrijk.

Afgelopen jaar beleefde hij via BTN met zijn maatje Yorick de Groot mooie successen, 4 van de 5 Eredivisie toernooien wisten ze te winnen en sloten het Nederlands seizoen af met zilver op het NK in Scheveningen, wat zij in 2019 ook behaalden tegen de wereldtoppers Varenhorst/Brouwer. Naast het spelen van wedstrijden verzorgt Stefan diverse clinic’s om de jeugd enthousiast te maken voor de toekomst van de beachvolleybal. Zo heeft Stefan op 28 augustus 2020 bij de presentatie van de nieuwe hoofdsponsor van Arcade Pollux een beachclinic verzorgd voor de jeugdleden van Arcade Pollux.

Het laatste event dat Stefan & Yorick speelden was King of the Court in Utrecht in oktober 2020 waarbij Arcade in een van de skyboxen van dichtbij het spektakel kon mee beleven. Een waar spektakel welke, met een geheel andere opzet van spelregels en toernooi, een
flitsende opmars zal gaan beleven.

Maatschappelijk betrokken
C.V. Hoalthakkers

C.V. De Hoalthakkers is een carnavalsvereniging gevestigd in Losser en aangesloten bij de overkoepelende Losserse vereniging de Gaffel Aöskes. De vereniging is ontstaan in 1975.

Ieder carnavalsseizoen start op de 11e van de 11e met het jaarlijkse lamp aan feest. Een gezellige avond waar alle Hoalthakkers zich verzamelen in de cottage bij Grand Café Smit te Losser om gezamenlijk met een hapje en een drankje het nieuwe carnavalsseizoen af te trappen. Aan het eind van de avond (23.11 uur) wordt als traditie de carnavalslamp aangezet en kan het carnavalsseizoen officieel starten.

Jaarlijks organiseren de Hoalthakkers verschillende carnavalsfeesten. Zoals het jaarfeest in de zomer en het bouwfeest net voor het carnavalsweekend. Het bouwfeest staat in het teken alle leden te bedanken voor hun inzet en enthousiasme om het carnavalsseizoen tot een groot succes te maken. Deze avond komen er ook een heuse Markies en Bottelier op: (on)officiële hoogheden zonder ook maar een enkele verplichting (behalve er een groot feest van te maken).

In het carnavalsweekend lopen de Hoalthakkers verschillende optochten. Op de zaterdag starten de Hoalthakkers met hun eerste optocht in Losser. De tweede optocht vindt plaats op de zondag van carnaval met de Grote Twentse Carnavalsoptocht in Oldenzaal. De derde optocht vindt vast getrouw plaats op de maandag van carnaval in de Lutte. De laatste optocht doen de Hoalthakkers op de dinsdagmiddag tijdens de kinderoptocht in Losser.

In 2019 vierde C.V. De Hoalthakkers haar 44 jarig jubileum met als thema:
De Hoalthakkers draaien al 44 joar met!

Arcade support de vereniging door jaarlijks een mooi bedrag te sponsoren.

Sportief betrokken
wielrenners team

Naast het sponsoren van volleybalvereniging Arcade Pollux, Stefan Boermans en
C.V. De Hoalthakkers sponsort Arcade ook een groep sportieve wielrenners. Deze wielrenners zijn te herkennen aan de kleuren en het logo van Arcade dat zij dragen. Ben jij ze onderweg al tegengekomen?