Door sportief en maatschappelijk betrokken te zijn zorgt Arcade Bouw Consult voor evenwicht in bedrijf en regio.

SPORTIEF EN MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN

Maatschappelijk betrokken - C.V. De Hoalthakkers

C.V. De Hoalthakkers is een carnavalsvereniging gevestigd in Losser en aangesloten bij de overkoepelende Losserse vereniging de Gaffel Aöskes. De vereniging is ontstaan in 1975.

Ieder carnavalsseizoen start op de 11e van de 11e met het jaarlijkse lamp aan feest. Een gezellige avond waar alle Hoalthakkers zich verzamelen in de cottage bij Grand Café Smit te Losser om gezamenlijk met een hapje en een drankje het nieuwe carnavalsseizoen af te trappen. Aan het eind van de avond (23.11 uur) wordt als traditie de carnavalslamp aangezet en kan het carnavalsseizoen officieel starten.

Jaarlijks organiseren de Hoalthakkers verschillende carnavalsfeesten. Zoals het jaarfeest in de zomer en het bouwfeest net voor het carnavalsweekend. Het bouwfeest staat in het teken alle leden te bedanken voor hun inzet en enthousiasme om het carnavalsseizoen tot een groot succes te maken. Deze avond komen er ook een heuse Markies en Bottelier op: (on)officiële hoogheden zonder ook maar een enkele verplichting (behalve er een groot feest van te maken).

In het carnavalsweekend lopen de Hoalthakkers verschillende optochten. Op de zaterdag starten de Hoalthakkers met hun eerste optocht in Losser. De tweede optocht vindt plaats op de zondag van carnaval met de Grote Twentse Carnavalsoptocht in Oldenzaal. De derde optocht vindt vast getrouw plaats op de maandag van carnaval in de Lutte. De laatste optocht doen de Hoalthakkers op de dinsdagmiddag tijdens de kinderoptocht in Losser.

In 2019 vierde C.V. De Hoalthakkers haar 44 jarig jubileum met als thema:
De Hoalthakkers draaien al 44 joar met!

Arcade support de vereniging door jaarlijks een mooi bedrag te sponsoren.

Wielrennersteam - Arcade Bouw Consult

Sportief betrokken - wielrenners team

Naast het sponsoren van volleybalvereniging Arcade Pollux, Stefan Boermans en
C.V. De Hoalthakkers sponsort Arcade ook een groep sportieve wielrenners. Deze wielrenners zijn te herkennen aan de kleuren en het logo van Arcade dat zij dragen. Ben jij ze onderweg al tegengekomen?