Samenwerkingen

Samenwerkingen

NVBK (Nederlandse Vereniging van Bouw Kostendeskundigen)

De NVBK is een beroepsvereniging van organisaties en individuen die van kostendeskundigheid in de bouw- en vastgoedsector hun vak hebben gemaakt. Met NVBK aan de zijde van Arcade Bouw Consult versterkt iedere opdrachtgever zich van kennis, methodiek en goede aanpak over bouw- en huisvestingskosten. Met onze ervaringen geven we inzicht in investerings- en exploitatiekosten van uw bouwproject, welke goed en prijstechnisch zijn onderbouwd door eerdere ervaringen en/of goed te communiceren met collega’s op ieders vakgebied. Arend Koers maakt onderdeel uit van het algemeen bestuur van de NVBK en is verantwoordelijk voor de werkzaamheden van de website, partnerpakketen, redactie, PR en communicatie, waarbij hij samen met het bestuur van de NVBK worden bijgestaan door MOS management & organisatie.   

CEEC (Conseil Européen des Economistes de la Construction)

De CEEC heeft als missie het promoten van bouwkostenbeheersing in Europa en het faciliteren van mogelijkheden om ervaringen en informatie uit te wisselen binnen de betrokken beroepsgroepen. Arcade Bouw Consult heeft door haar internationale ervaringen in de Benelux en Duitsland mede via CEEC kennis gekregen van de lokale markt.

12 Build

Als bouwpartners is het van belang inzicht te hebben in elkaars kwaliteiten. Arcade Bouw Consult werkt met het meest gebruikte offerteplatform voor de bouw, 12Build. Gezamenlijk bieden we een transparant overzicht aan van het aanbod van bouwspecialisten, het delen van documenten voor offertes en uitvoering, waardoor we goed fingerspitzengefühl houden bij iedere prijsontwikkeling in de bouw- en vastgoedsector. 12Build Evaluator helpt ons hierbij, bouwkwaliteit naar een hoger plan te tillen!

https://www.12build.com/nl_NL/cloud-oplossingen/evaluator

Your Lean Guide

Onze ervaring met projecten is dat het vaak onsamenhangend en weinig op elkaar afgestemd is, waardoor het zelden de gewenste resultaten oplevert. Met onze manier van aanpak kan het sneller, beter en goedkoper, maar vooral met meer respect en werkplezier. Voor sommige mensen lijken het drie verschillende werelden. De ander vindt het maar al te logisch dat LEAN, SMART en CIRCULAIR in een adem worden genoemd, als de drie-eenheid. De uitdagingen in de bouwsector zijn in een aantal hoofdthema’s samen te stellen n.l.: productiviteit, duurzaamheid, personeelstekort, betaalbaarheid en innovatie. Hier bovenop komt ook de groeiende complexiteit van de bouwopgave. Arcade Bouw Consult helpt u bij de zoektocht naar perfectie van betaalbaarheid.

http://yourleanguide.nl/waarom-de-toekomst-van-de-bouw-lean-smart-en-circulair-is/ 

Sociaal betrokkenheid in de volleybal

Sponsoring Webton Hengelo. Arcade Bouw Consult BV ondersteunt volleybal vereniging Webton Hengelo financieel en voert binnen de volleybalclub ook vrijwillige activiteiten uit. Arend Koers is tevens nog actief als NeVoBo competitiespeler bij heren 6, zodat we geest en lichaam in balans houden.