PROJECTMANAGEMENT BOUW

Projectmanagement bouw

Projectmanagement bouw staat bij Arcade voor het realiseren van projecten waarbij Arcade vooraf een haalbaarheids- en rendementsonderzoek uitvoert.

Als projectmanagers bij Arcade zorgen wij voor goed georganiseerde bouwprojecten. De kracht van een succesvol bouwproject staat en valt met een goede voorbereiding en een goed overdachte, realiseerbare en uitgevoerde planning.
Arcade heeft ruime ervaring in het managen van grote bouwprojecten in zowel Duitsland als in Nederland. Wij gaan zelfs nog een stap verder voor onze opdrachtgevers. Arcade onderzoekt samen met zijn opdrachtgevers vooraf naar de haalbaarheid en het rendement van het bouwproject.

Zorgen voor balans in het bouwproject

Arcade ontzorgt zijn opdrachtgevers van de dagelijkse bemoeienissen die het managen van een bouwproject met zich meebrengt. Vanaf de startfase van het bouwproject, of dit nu bij de ontwikkeling van een bouwproject is of bij de ontwerpfase van een bouwproject, Arcade zorgt voor de juiste richting en balans. Wij zorgen dat iedere partij op het juiste moment ingeschakeld en aangestuurd wordt. 

Ontwerp, aanbestedings- en uitvoeringsfase

Elke bouw binnen projectmanagement is uniek en heeft zijn eigen specifieke uitdaging. Arcade begrijpt heel goed dat het zoeken naar de juiste partijen voor een opdrachtgever een hele uitdaging kan zijn. Onze projectmanagers voeren gesprekken met de opdrachtgevers om specifieke kaders voor een te realiseren bouwproject neer te zetten. Arcade zoekt hier dan de juiste architect, constructeur en adviseur bij. Alles gericht op het ontzorgen van onze opdrachtgevers met als doel een bouwproject succesvol en kostenbesparend te realiseren. 

Teamwork

Voorop staat het SAMEN doen maar ook ONTZORGD worden als opdrachtgever. Of dit nu betrekking heeft op het achterhalen van de haalbaarheid van een nieuw te ontwikkelen project of een stuk advies op maat, onze projectmanagers geven jou het juiste advies jouw wensen om te zetten naar een concreet voorstel.

Geïnteresseerd neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Alleen kan je niks, je moet het SAMEN doen!

Samen de mogelijkheden bespreken?

Bekijk ook deze gerelateerde projecten: