Projectmanagement

Projectmanagement

Projectmanagement staat bij Arcade voor het realiseren van projecten waarbij Arcade vooraf een haalbaarheids- en rendementsonderzoek uitvoert.

Als projectmanagers bij Arcade zorgen wij voor goed georganiseerde projecten. De kracht van een succesvol bouwproject staat en valt met een goede voorbereiding en een goed overdachte, realiseerbare en uitgevoerde planning.
Arcade heeft ruime ervaring in het managen van grote projecten in zowel Duitsland als in Nederland. Wij gaan zelfs nog een stap verder voor onze opdrachtgevers. Arcade onderzoekt samen met zijn opdrachtgevers vooraf naar de haalbaarheid en het rendement van het bouwproject.

Zorgen voor balans

Arcade ontzorgt zijn opdrachtgevers van de dagelijkse bemoeienissen die een bouwproject met zich meebrengen. Vanaf de startfase van het bouwproject, of dit nu bij de ontwikkeling van een project is of bij de ontwerpfase van een project, Arcade zorgt voor de juiste richting en balans. Wij zorgen dat iedere partij op het juiste moment ingeschakeld en aangestuurd wordt. 

Ontwerp, aanbestedings- en uitvoeringsfase

Elk project is uniek en heeft zijn eigen specifieke uitdaging. Arcade begrijpt heel goed dat het zoeken naar de juiste partijen voor een opdrachtgever een hele uitdaging kan zijn. Onze projectmanagers voeren gesprekken met de opdrachtgevers om specifieke kaders voor een te realiseren bouwproject neer te zetten. Arcade zoekt hier dan de juiste architect, constructeur en adviseur bij. Alles gericht op het ontzorgen van onze opdrachtgevers met als doel een bouwproject succesvol en kostenbesparend te realiseren. 

Interesse in bouwproject management?

Voorop staat het SAMEN doen maar vooral ontzorgd worden als
opdrachtgever. Of dit nu betrekking heeft op het achterhalen van een haalbaarheid van een nieuw te ontwikkelen project, het ontzorgen van een reeds ontwikkeld bouwproject of een stuk advies op maat. Onze projectmanagers geven je het juiste advies jouw wensen om te zetten naar een concreet voorstel.

Geïnteresseerd neem dan vrijblijvend contact met ons op.
“Alleen kan je niks, je moet het SAMEN doen!”

Samen de mogelijkheden bespreken?