OVER ARCADE

Kracht van Arcade - Arcade Bouw Consult

De kracht van Arcade

Over Arcade. De kracht van Arcade wordt gevormd door onze deskundigheid op bouwkostengebied en de persoonlijke aanpak van onze medewerkers.

Zij worden ondersteund door geavanceerde technieken en kunnen snel en accuraat hoogwaardige adviezen verstrekken. De werkzaamheden worden verricht voor opdrachtgevers in Duitsland, Nederland, België en Luxemburg.

Wie is Arcade

Arcade Bouw Consult gevestigd in Oldenzaal, is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau, dat zich door jarenlange werk­erva­ring in de aannemerswereld heeft gespecialiseerd in:

en hiermee ruime ervaring heeft opgedaan in o.a.: zorgvastgoed, ziekenhuizen, utiliteitsbouw, zware betonbouw, industriebouw, recreatiebouw, woningbouw, bouwkosten toetsing/screenen voor verzekeringen/gemeentes en second opinion ter controle.

Wie is Arcade - Arcade Bouw Consult

Onze merkwaarden

Teamwork

Arcade staat voor teamwork. 
Door samen te werken met diverse partners creëert Arcade mogelijkheden tot unieke samenwerkingen. Samen de krachten bundelen zorgt voor kansen en nieuwe inzichten.

Kennis

Arcade bestaat uit een team van experts met kennis en passie voor hun vakgebied. Door dag in dag uit te werken met passie, zorgt Arcade dat iedereen de ruimte krijgt zichzelf verder te ontwikkelen in haar vakgebied.

Merkwaarden Arcade Bouw Consult

Sportief

Door sportief en maatschappelijk betrokken te zijn zorgt Arcade voor evenwicht in bedrijf en regio. Arcade ondersteunt topsport maar ook regionale sportverenigingen in hun toekomstvisie. Arcade doet graag iets terug aan de maatschappij.

Innovatie

Innovatie staat bij Arcade hoog aangeschreven. Door innovatief te werken en up-to-date te zijn met de nieuwste ontwikkelingen binnen de bouwsector kan Arcade snel reageren op veranderingen binnen de markt.

Samen de mogelijkheden bespreken?