Over Arcade

Over Arcade

Over ons vergaderzaal - Arcade Bouw Consult

De kracht van Arcade

Over Arcade. De kracht van Arcade wordt gevormd door onze deskundigheid op bouwkostengebied en de persoonlijke aanpak van onze medewerkers.

Zij worden ondersteund door geavanceerde computertechnieken en kunnen snel en accuraat hoogwaardige adviezen verstrekken. De werkzaamheden worden verricht voor opdrachtgevers in Duitsland, Nederland, België en Luxemburg.

Wie is Arcade

Arcade Bouw Consult gevestigd in Oldenzaal, is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau, dat zich door jarenlange werk­erva­ring in de aannemerswereld heeft gespecialiseerd in:

en hiermee ruime ervaring heeft opgedaan in o.a.: zorgvastgoed, ziekenhuizen, utiliteitsbouw, zware betonbouw, industriebouw, recreatiebouw, woningbouw, bouwkosten toetsing/screenen voor verzekeringen/gemeentes en second opinion ter controle.

Over ons pand - Arcade Bouw Consult

Wij zijn Arcade

Onze onderscheidende kwaliteiten

Teamwork

Samenwerking is van groot belang binnen Arcade. Alleen kan je niks, je moet het samen doen!

Expertise

Door onze expertise te bundelen zorgt Arcade voor de juiste richting in het bouwproject.

Innovatie

Arcade blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen voor een goed advies.

Projectmanagement

Arcade Bouw Consult stelt zich op als een onafhankelijke partij die naast de opdrachtgever staat en diens belangen gedurende het gehele bouwproces behartigt. Dit houdt in: bouwbegeleiding (directievoering), planning en coördineren van instanties, makelaars (grondaankoop) aannemer, architect, tekenwerk, constructeur en overige adviesbureaus. Arcade treedt hierbij op als een spin in het web en handelt volgens afgesproken kaders van de opdrachtgever. Meer weten over projectmanagement binnen Arcade klik hier.

Bouwkosten management

Om de kosten van een bouwproject te berekenen is een actuele kennis van de bouwprijzen, bouwmarkt en uitvoeringsmethodieken essentieel. Bij het berekenen van de exacte kostprijs, dienen de hoeveelheden nauwkeurig te worden bepaald, daar deze de basis vormen voor een juiste begroting. Dit kan zowel handmatig, als met onze digitale technieken. De meest gebruikte vormen van begrotingen zijn: elementenbegrotingen (t.b.v. ramingen), inschrijfbegro­tin­gen, deelbegrotingen, uittrekken hoeveelheden,  Algemene Bouwplaats Kosten (ABK), bouwplanning en bouwkostenadviezen (alternatieve bouwwijzen en hun financiële gevolgen). Sinds kort maken we de ABK op volgens de NEN2699 welke door de NEN-commissie samengesteld is met de NVBK, Bouwend Nederland en BNA. Meer weten over bouwkosten management binnen Arcade klik hier.

Bouwkosten adviezen

Met een haalbaarheidsonderzoek kan worden vastgesteld of een project financieel haalbaar is en of e.e.a. binnen het budget van de opdrachtgever cq  geldverstrekker ligt. Door middel van begrotingen en kengetallen van reeds eerder uitgevoerde projecten, berekenen wij op basis van enkele summiere schetsen de totale bouw- en stichtingskosten. Door het wijzigen van kengetallen en de keuze mogelijkheden van de haalbaarheid van een project wordt er vanuit verschillende invalshoeken berekend en geëvalueerd. Advies nodig in uw bouwkosten? Neem nu vrijblijvend contact op met Arcade en bekijk de mogelijkheden.

Onze Opdrachtgevers

Bouwbedrijven, projectontwikkelaars, beleggers in onroerend goed/vastgoed, architectenbureaus, overheid en gemeenten, woningcorporaties,  zorginstellingen en particulieren.

Ons netwerk

Ons netwerk, welke in de loop van de jaren is opgebouwd bij investeerders, banken, architecten, subsidieverstrekkers, exploitanten, bouwondernemingen en toeleveranciers, geeft voor iedere opdrachtgever een zeker gevoel op het aspect tijd, kwaliteit en bouwprojectbegeleiding.

Samen de mogelijkheden bespreken?