INNOVATIE IN DE BOUWSECTOR

Innovatie in de bouwsector

Innovatie in de bouw, technische installaties en vastgoed. Arcade heeft ruime ervaring en expertise in het innovatief en duurzaam bouwen.

Arcade Bouw Consult heeft ruime ervaring en expertise in het meedenken in de traditionele manier van bouwen in de dagelijkse bouwpraktijk, maar is altijd gefocust op de “hoe/wat/waarom” vraagstelling zo te bouwen, als het misschien ook op een veel beter en vaak tijdbesparende / goedkope / duurzame manier kan, waarvan de kwaliteit ook nog eens op hetzelfde level blijft of zelfs naar een hoger level kan worden getild.

Het DNA van Arcade Bouw Consult

We nemen niets vanzelfsprekend aan en proberen ons in iedere gedachtegang te verdiepen van onze opdrachtgevers, projectontwikkelaars, architecten, constructeurs, adviseurs etc. We zijn best kritisch naar alle partijen, zodat vanzelfsprekend het beste boven komt. Arcade Bouw Consult is de spin in het web om de meest gunstige afwegingen te maken op bouwkosten en bouwkostenmanagement gebied.

Bouw in Ontwikkeling

Arcade Bouw Consult maakt werk van innovatie in de bouw en vastgoed sector. In de nabije toekomst van de bouwsector zullen er slimme steden, slimme panden en een intelligente infrastructuur de basis vormen voor een samenleving in de toekomst. De manier waarop we construeren verandert door technologie. Wat zijn de trends, hoe hierop inspringen u als opdrachtgever van de juiste advisering te voorzien?  Arcade Bouw Consult kan u hierbij uitstekend van dienst zijn.

Samen de mogelijkheden bespreken?