HOOFDSPONSOR STEFAN BOERMANS

Stefan Boermans - Arcade Bouw Consult

Arcade hoofdsponsor van Stefan Boermans

Sinds begin 2020 is Arcade Bouw Consult de hoofdsponsor van beachvolleyballer Stefan Boermans uit Borne, momenteel woonachtig in Den Haag. Dankzij de financiële steun en het vertrouwen van Arcade kan hij zich volledig focussen op zijn sportieve ambities. Met als doel: de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, aldus Stefan.

Behaald succes & blessure Yorick de Groot

Zo vormt Stefan Boermans samen met zijn partner Yorick de Groot het talentvolle NL-team binnen de beachvolleybal. Vanaf 2020 bestormen zij het internationale podium en leveren zij topprestaties van wereldformaat. Ze zijn Nederlands kampioen King of the Court 2021, Worldtour 2021 FIVB 4* toernooi 1e plaats Gstaad Zwitserland, CEV CCUP finale 2e plaats en  Worldtour 2021 2x 5e plaats FIVB 4* toernooi Cancún Mexico. Op dit moment (8 mei 2022) staan zij bovenaan de wereldranglijst FIVB en zijn daarmee het snelst stijgende beachvolleybal team van de wereld!

Begin 2022 raakte Yorick de Groot geblesseerd aan zijn rug. Tot jan 2023 zal Yorick revalideren om hopelijk begin 2023 weer samen met Stefan het internationale beachvolleybalspel te betreden. Tot die tijd neemt Matthew Immers zijn rol als partner van Stefan over.

Actuele status Stefan Boermans
Actuele status Yorick de Groot

Yorick de Groot - Arcade Bouw Consult
King of The Court - Arcade Bouw Consult

King of The Court 2020/2021

In 2020 was het Internationale toernooi King of the Court in Utrecht waarbij Arcade in een van de skyboxen van dichtbij het spektakel kon mee beleven. Een unieke ervaring en volledig coronaproof opgezet. In 2021 weten Stefan en Yorick tijdens het Nederlandse kampioenschap King of The Court als Nederlands Kampioen te eindigen.

De jeugd is de toekomst

Naast het spelen van wedstrijden verzorgen Stefan en Yorick diverse clinic’s door heel Nederland om de jeugd enthousiast te maken voor de beachvolleybal. Door hun aanstekelijke enthousiasme en inzet brengen zij het volleybalvirus over en zijn zij een voorbeeld voor de jeugd.

Arcade Pollux volleybal - Arcade Bouw Consult

Bekijk ook eens: