HOOFDSPONSOR VV ARCADE POLLUX

Arcade Pollux logo - Arcade Bouw Consult

Arcade hoofdsponsor van Arcade Pollux

Arcade Pollux is een Volleybalvereniging in Oldenzaal, voorheen genaamd Arke Pollux. Stampvolle tribunes waren geen uitzondering in de hoogtijdagen van volleybalvereniging Arke Pollux. In de glorie jaren waren de dames landskampioen 1998, 1999, 2001, 2002, 2003 en bekerwinnaar in 1998, 2001 en 2003. Dat beeld behoort al weer enige tijd tot het verleden. De club krabbelt na moeilijke tijden weer overeind mede door het binnenhalen van Arcade als hoofdsponsor. Zo is de naam Arke Pollux omgetoverd naar Arcade Pollux en gloeit er weer vertrouwen in de club.

Toekomst Arcade Pollux

Arcade Bouw Consult zal de club de komende drie jaar financieel ondersteunen. Arcade gaat het om de volleybal en de beleving daarin in Oldenzaal en dat Arcade Pollux weer voor de dag kan komen in Twente. In april 2021 weet Arcade Pollux Jan Berendsen als trainersopleider terug te halen. Jan Berendsen is binnen Pollux zeker geen onbekende. Zo heeft Jan Berendsen met Pollux diverse landskampioenschappen, supercups en nationale bekers binnen de volleybal als trainer op zijn naam gezet. Arcade Pollux wil met Jan Berendsen als ruim ervaren eredivisietrainer regionale trainers opleiden zodat het spelniveau in Twente omhoog gaat.

King of The Beach toernooi

Op 12 en 13 juni 2021 vond de eerste editie van King of The Beach plaats bij Paal12 te Oldenzaal. Een ABC jeugdtoernooi gebaseerd op het game like spel ‘King of The Court’. Een dynamisch en vooral energiek spelletje. Arcade Pollux heeft hiermee laten zien dat zij niet alleen de focus leggen op zaalvolleybal maar ook zeker beachvolleybal. Als managementbureau heeft Arcade haar visitekaartje afgegeven op het gebied van organisatie en afstemming samen met Arcade Pollux.

Bekijk ook eens: