Beachvolleybal bijeenkomst | Arcade Pollux

Arcade Pollux bijeenkomst - Arcade Bouw Consult

De eerste hand is gelegd aan de organisatie van drietal beachvolleybal activiteiten georganiseerd vanuit Arcade Pollux. Deze beachvolleybal activiteiten worden ieder jaar in samenwerking met Arcade Bouw Consult opgezet en georganiseerd.  

Arcade Pollux bijeenkomst opening - Arcade Bouw Consult

Tijdens deze bijeenkomst waren Stefan Boermans, FC Noaber, meerdere mensen van Omni vereniging Paal12, trainers, de voorzitter en meerdere volleyballers van Arcade Pollux aanwezig. Een inspirerende avond voor alle partijen. 

 

Arcade Pollux bijeenkomst Arend Koers - Arcade Bouw Consult

De avond begon met de presentatie van de hoofdsponsor van Arcade Pollux, namelijk Arcade Bouw Consult. Arend vertelde wie Arcade is en wat zij als bouwkundig adviesbureau betekenen in de bouwwereld. 

Arcade Pollux bijeenkomst Beachkalender - Arcade Bouw Consult

Na Arend nam Luuk Koers het gesprek over om het te hebben over de beachkalender. Hoe ziet deze eruit? En welke activiteiten liggen er in het vooruitzicht? Zo vertelde Luuk dat de beachcommissie dit beachseizoen zal aftrappen met het Sponsortoernooi op 10 mei aanstaande. Een toernooi speciaal georganiseerd voor de sponsoren van Arcade Pollux. Tijdens dit toernooi kunnen sponsoren met hun collega’s de strijd aangaan in het zand. Uiteraard is dit niet verplicht, maar zullen wij als beachcommissie wel zorgen voor hapje en drankje.

Naast het sponsortoernooi zullen ook de twee grootste toernooien/competities terugkeren. Namelijk het jeugdtoernooi King of The Beach dat dit jaar zal plaatsvinden op 3 en 4 juni en de Beach Competitie Oldenzaal van 30 mei tot 7 juli 2023.

Arcade Pollux bijeenkomst Wat wil jij later worden? - Arcade Bouw Consult

Nadat de beachkalender voor 2023 was toegelicht nam Stefan Boermans (Prof. Beachvolleyballer) de microfoon over. Als topsporter weet hij als geen ander te strijden naar een bepaald doel. Zijn doel: De Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Hij nam ons mee in zijn weg naar zijn doel. Hoe gaat hij om met bepaalde tegenslagen? Hoe blijft hij scherp? Een inspirerend verhaal vol van passie en doorzettingsvermogen.

Zijn weg naar de Olympische Spelen komt steeds dichterbij en ook Arcade zal Stefan supporten in Parijs. Wil jij nu ook Stefan supporten bekijk dan vooral zijn website of zijn LinkedIn voor alle updates in zijn weg naar de Olympische Spelen van 2024!

Arcade Pollux bijeenkomst Op naar Parijs - Arcade Bouw Consult
Arcade Pollux bijeenkomst Beachteam NL - Arcade Bouw Consult