Arcade Event | SAMEN bouwen aan succes

Arend Koers opent het event - Arcade Bouw Consult

Afgelopen vrijdag organiseerde Arcade in samenwerking met MKB Twente het Arcade Event | Samen bouwen aan succes. Met sprekers als Autarkis & PCM Technology, Stefan Boermans en Arcade Bouwkwaliteit was het een middag vol intressante inzichten.

Arcade Bouw Consult

Als bouwkundig advies bureau zorgt Arcade Bouw Consult al jarenlang dé specialist te zijn binnen project-, kosten- en bouwmanagement. Arend verwelkomt iedereen en vertelt in het kort nog iets over Arcade.

https://arcadebouwconsult.com/

Autarkis & PCM Technology

De mannen van Autarkis & PCM Technology hebben het een en ander toegelicht over warmteopslag in faseovergang voor kantoren en woningen. Walter sprak met volle overgave over de thermische accu’s. Er werd aandachtig geluisterd er volgde een goede interactie.

https://www.orangeclimate.com/
https://www.pcmtechnology.eu/nl/

Stefan Boermans

Als topsporter weet Stefan als geen ander hoe om te gaan met prestatiedruk. Zo heeft hij iedereen weten te verbazen met zijn verhaal en toekomstplannen richting de olympische spelen van 2024 in Parijs. Uiteraard blijven wij als hoofdsponsor, Stefan op de voet volgen richting de olympische spelen.

https://www.stefanboermans.nl/

Arcade Bouwkwaliteit

Arcade Bouwkwaliteit nam zijn intrede en presenteerde zichzelf als de nieuwe adviseur met betrekking tot kwaliteitsborging als lid van de Arcade familie. Dit blijft een boeiend gespreksondewerp. Ook hier kwam de interactie goed op gang.

https://www.arcadebouwkwaliteit.nl/

Arcade-Bouw-Consult-logo-png
MKB Twente Logo - Arcade Bouw Consult