Arcade Maatschappelijk en sportief betrokken

Arcade Pollux volleybal - Arcade Bouw Consult

Als je werkt bij Arcade Bouw Consult of je komt er te werken, dan zul je snel voelen en zien dat de mindsetting van het bedrijf verder gaat dan alleen zakelijk. Arcade is een bedrijf die de samenwerking tussen sport en maatschappij belangrijk vindt. Bij Arcade werken jong en oud samen om elk project succesvol te maken. Of je nu 20 jaar jong bent of eigenlijk al de leeftijd hebt om met pensioen te zijn, iedereen is even belangrijk en kennis wordt met elkaar gedeeld. Want samen sta je sterk en zoals onze lijfspreuk ook aangeeft

Arcade Pollux

Arcade is al vele jaren gevestigd in de bourgondische Hanzestad Oldenzaal. Een stad waar de volleybal vereniging Pollux ook gevestigd is. In de glorie jaren speelde Pollux op het allerhoogste niveau in de Nederlandse volleybalcompetitie.

Sinds 28 augustus 2020 is Arcade Bouw Consult hoofdsponsor geworden van Pollux, die nu verder gaat onder de naam Arcade Pollux. Voorop gesteld dat er input gegeven wordt aan de jeugd van Oldenzaal. Sinds begin maart 2021 wordt er weer volop getraind. Niet in de zaal maar op de beachvelden bij Paal 12 in Oldenzaal.

Hoofdsponsor Arcade Pollux - Arcade Bouw Consult

“Alleen kan je niks, je moet het SAMEN doen!”

Hoofdsponsor Stefan Boermans - Arcade Bouw Consult

Beachvolleybal

De beachvolleybal weer op de kaart zetten in Oldenzaal en omgeving. Als boegbeeld sponsort, Arcade Bouw Consult, de Twentse professionele beachvolleyballer Stefan Boermans. Stefan is geselecteerd voor het Nederlandse beachvolleybal team. Uitgangspunt is de Olympische spelen in Parijs over 3 jaar. Arcade en Arcade Pollux ondersteunen Stefan de komende drie jaar, zodat hopelijk de droom van deze topsporter verwezenlijkt kan worden. Hoe gaaf is dit!

Voor de komende drie jaar zullen er diverse interacties zijn om Stefan te ondersteunen en zal hij als boegbeeld dienen voor iedereen die geïnteresseerd is in de fantastisch sport Beach Volleyball! Er is b.v. al geopperd om gezamenlijk naar NL Beach volleyball toernooien in de regio te gaan b.v. Zutphen en Almelo. De Beach Volleyball commissie zit zelfs al plannen te smeden om gezamenlijk met een volle bus in het jaar 2024 naar Parijs te gaan en de Olympische Spelen in Parijs bij te wonen als vaste supportersclub van Stefan & Yorick. Zou toch fantastisch zijn of niet dan!

Stefan heeft in 2020, 4 van 5 toernooien op Nederlandse bodem gewonnen en speelde hij samen met zijn teammaat, Yorick de Groot, tijdens het nationale beachvolleybaltoernooien werden ze uiteindelijk 2e van Nederland.
Helaas was er in 2020 ivm corona, maar één internationaal toernooi en was er de internationale kennismaking bij gave nieuw variant van Beach Volleyball King of the Court, in Utrecht.

Nu medio maart 2021 is het duo geselecteerd voor aansluiting naar de wereldtop. Er strijden 32 teams tijdens de Katara Beach Volleybal Cup 2021 in Doha te Quatar onderdeel van FIVB beach volleybal World Tour, welke plaats vindt van 8 t/m 12 maart 2021. Volg Stefan Boermans persoonlijk, om te zien hoe hij zijn droom probeert waar te maken, via facebookLinkedIn of op de Arcade Pollux site.

C.V. De Hoalthakkers

Oldenzaal heeft elk jaar (de laatste 2 jaar ivm Corona niet) de grootste Twentsche carnavalsoptocht van boven de Nederlandse rivieren. In de omliggende plaatsen zijn verschillende carnavalsverenigingen het hele jaar door actief. Ontwerpen, bouwen, meelopen in de optochten maar voornamelijk veel saamhorigheid en plezier met elkaar maken. Waarom een carnavalsvereniging sponseren? Waarom C.V. de Hoalthakkers uit Losser? Dit komt voort uit de geboorteroutes van de oudste zoon van de oprichter van Arcade. Hij is actief bestuurslid en tevens collega van ons bij Arcade. ALaaffffff.

C.V. De Hoalthakkers 2020 - Arcade Bouw Consult
Wielrennersteam kleding - Arcade Bouw Consult

Recreanten ploeg

Maar niet alleen de volleybal wordt gezien als sport. Arcade sponsort ook andere sporters die gek zijn van hun sport. Zo zou je ook zomaar op straat een groep wielrenners (recreanten) tegen kunnen komen met fietskleding waar het logo Arcade Bouw Consult op gedrukt staat. Medewerkers bij Arcade hebben een kleine gezonde tik. Voor sport maar ook voor een bourgondische samen zijn!

We zeggen niet voor niets ……

“Alleen kan je niks, je moet het SAMEN doen!”