Arcade en eindfase ’t Hart van Zuid te Hengelo

Iets waarop Arcade Bouw Consult apetrots op is de eindfase van ’t Hart van Zuid te Hengelo. Een ontwikkeling waarbij Arcade Bouw Consult ruim 12 jaar op/af dichtbij betrokken is geweest, deels als planontwikkelaar, maar voornamelijk als bouwkostendeskundige. Het plan ’t Hart van Zuid Hengelo nadert haar voltooiing! Arcade Bouw Consult heeft in samenwerking met Van Wijnen en Gemeente Hengelo in al die vele jaren enorm veel werk verricht!

Zaterdag 3 november 2018
Werd “als kroontje” op het werk “de Boekelosebrug” ingevaren. De laan van Zuid krijgt dan een snelle rechtstreekse verbinding met de binnenstad van Hengelo en aansluiting na de autosnelweg A35, waardoor hopelijk de binnenstad weer enorm gaat opleven!

Hart van Zuid - Arcade Bouw Consult-min

Indien je tijd hebt kom gerust tussen 11.00 en 16.00 uur naar de speciale kijkplek op de kade van de Ketelmakerij (achter Stork Thermeq). DuraVermeer monteert dan de prefab betonnen brug. 

Hoewel het werk er voor Arcade Bouw Consult BV er een 2-tal jaren terug al opzat kijken we terug op een fantastische herbouwontwikkeling van een industrieel gebied en haar gebouwen, waarbij we ook nog de nodige nieuwbouw mee hebben mogen ontwikkelen. Een pracht plan met vele hindernissen en bobbels, maar nu eindelijk gerealiseerd! We zijn er trots op om hieraan ons steentje te hebben bijgedragen!

Op naar de volgende mega-klus!